Փոխարժեքներ
24 04 2025
|
||
---|---|---|
USD | ⚊ | $ 389.56 |
EUR | ⚊ | € 444.14 |
RUB | ⚊ | ₽ 4.7117 |
GBP | ⚊ | £ 518.15 |
GEL | ⚊ | ₾ 141.74 |
ԱՄՆ Սքրենթոն քաղաքի համալսարանի գիտնականները պարզել են, որ շաքարի քանակն արյան մեջ կարող է նվազել, այսպես կոչված, քլորոգենային թթուների շնորհիվ, որոնք պարունակվում են սուրճի մեջ. հայտնում է mhealth.ru-ն:
Սակայն սուրճը բովելու հետևանքով այդ նյութերը մասամբ չեզոքանում են: Այդ իսկ պատճառով փորձագետների մի խումբ սուրճի կանաչ հատիկների մզվածքով դեղահաբեր են ստեղծել: