|
Փոխարժեքներ
18 11 2025
|
||
|---|---|---|
| USD | ⚊ | $ 381.72 |
| EUR | ⚊ | € 442.6 |
| RUB | ⚊ | ₽ 4.7045 |
| GBP | ⚊ | £ 502.04 |
| GEL | ⚊ | ₾ 140.99 |
ԱՄՆ Սքրենթոն քաղաքի համալսարանի գիտնականները պարզել են, որ շաքարի քանակն արյան մեջ կարող է նվազել, այսպես կոչված, քլորոգենային թթուների շնորհիվ, որոնք պարունակվում են սուրճի մեջ. հայտնում է mhealth.ru-ն:
Սակայն սուրճը բովելու հետևանքով այդ նյութերը մասամբ չեզոքանում են: Այդ իսկ պատճառով փորձագետների մի խումբ սուրճի կանաչ հատիկների մզվածքով դեղահաբեր են ստեղծել: