| 
                         
                            Փոխարժեքներ
                                                        04 11 2025
                         
                     | 
                ||
|---|---|---|
| USD | ⚊ | $ 382.55 | 
| EUR | ⚊ | € 440.47 | 
| RUB | ⚊ | ₽ 4.7293 | 
| GBP | ⚊ | £ 502.25 | 
| GEL | ⚊ | ₾ 141.19 | 
                
            ԱՄՆ Սքրենթոն քաղաքի համալսարանի գիտնականները պարզել են, որ շաքարի քանակն արյան մեջ կարող է նվազել, այսպես կոչված, քլորոգենային թթուների շնորհիվ, որոնք պարունակվում են սուրճի մեջ. հայտնում է mhealth.ru-ն:
Սակայն սուրճը բովելու հետևանքով այդ նյութերը մասամբ չեզոքանում են: Այդ իսկ պատճառով փորձագետների մի խումբ սուրճի կանաչ հատիկների մզվածքով դեղահաբեր են ստեղծել: