Փոխարժեքներ
04 03 2025
|
||
---|---|---|
USD | ⚊ | $ 393.69 |
EUR | ⚊ | € 411.09 |
RUB | ⚊ | ₽ 4.4047 |
GBP | ⚊ | £ 497.94 |
GEL | ⚊ | ₾ 141.36 |
ԱՄՆ Սքրենթոն քաղաքի համալսարանի գիտնականները պարզել են, որ շաքարի քանակն արյան մեջ կարող է նվազել, այսպես կոչված, քլորոգենային թթուների շնորհիվ, որոնք պարունակվում են սուրճի մեջ. հայտնում է mhealth.ru-ն:
Սակայն սուրճը բովելու հետևանքով այդ նյութերը մասամբ չեզոքանում են: Այդ իսկ պատճառով փորձագետների մի խումբ սուրճի կանաչ հատիկների մզվածքով դեղահաբեր են ստեղծել: